Γιατί σνομπάρει τα δύο δημοφιλή ελληνικά νησιά η 26άχρονη τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται στο Indian Wells, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16».

Οι Αμερικανοί διοργανωτές, όμως, δεν ενδιαφέρονται μόνο για τις δυνατότητές της στα κορτ και το πόσο μακριά μπορεί να φθάσει στη διοργάνωση.

Ακούγοντας Ελλάδα, σκέφθηκαν αμέσως τα πανέμορφα μέρη που έχει η χώρα μας, για να κάνει κάποιος διακοπές. Την ρώτησαν, λοιπόν, για τις καλύτερες επιλογές κι εκείνη απέκλεισε από την απάντησή της τα δημοφιλή νησιά.

«Δεν θα βρείτε καλύτερες παραλίες από την Ελλάδα. Πάντα προτείνω στους φίλους μου στα τουρνουά να επισκεφτούν αρχικά την Αθήνα για δύο ημέρες, όχι περισσότερο, γιατί η Αθήνα είναι μικρή πόλη», απάντησε αρχικά η 26άχρονη τενίστρια.

Συμπληρώνοντας, πρόσθεσε: «Δεν είμαι μεγάλη φαν της Μυκόνου και της Σαντορίνης, γιατί έχουν πολύ κόσμο. Όμως, υπάρχουν πολλά όμορφα νησιά όπως η Πάρος και η Αντίπαρος. Τα αγαπημένα μου είναι η Σύρος και η Κρήτη».

Κλείνοντας, εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε 118 νησιά, οπότε είναι δύσκολο για εμένα να επιλέξω ένα. Θα έλεγα Πάρος και Αντίπαρος, είναι πολύ “καυτά” αυτήν τη στιγμή. Σε όποιο νησί και να πας στην Ελλάδα είναι ωραία και θα περάσετε καλά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα