Πάνε παρά κάτι πέντε χρόνια από τη βραδιά που ο Notorious έχανε από τον Money το πρώτο -και τελευταίο του, έκτοτε- ματς επαγγελματικής πυγμαχίας. Θα δούμε, άραγε, ρεβάνς της μυθικής κόντρας ξανά; Δεν αποκλείεται...

Το… “beef” ΜακΓκρέγκορ-Μεϊγουέδερ δε θα πάψει ποτέ! Τους χωρίζουν πάνω από 11 χρόνια, αλλά και μια… άσβεστη κόντρα. Ο Notorious μόλις έκλεισε τα 34 του -γεν. 15 Ιουλίου του 1988. Ο Money, απ’ την άλλη, έκλεισε τα 45 στις 24 Φεβρουαρίου. Αλλά, σκέφτεται πιθανότατα μέσα του, 11 χρόνια τους χώριζαν και το 2017, όταν ο ΜακΓκρέγκορ δοκίμασε την τύχη του ως πυγχμάχος.

Τότε, στις 26 Αυγούστου, στα 40 και κάτι του, ο Μεϊγουέδερ έσπασε το ρεκόρ του Ρόκι Μαρτσιάνο και έφτασε το αήττητό του στο 50-0. Νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ με τεχνικό νοκάουτ στο 10ο γύρο. Το beef ξεκινούσε. Χωρίς ωστόσο κάποιος απ’ τους δύο να είναι πραγματικά στενοχωρημένος. Ο ΜακΓκρέγκορ είναι MMA αθλητής, όχι επαγγελματίας πυγμάχος. Και Η Μάχη του Χρήματος, όπως πέρασε στην ιστορία, του απέφερε, όπως λέγεται, 130.000.000 δολάρια συνολικά.

Απ’ την άλλη, αφού το ματς ήταν επίσημο, ο μάλλον κορυφαίος “κιλό-προς-κιλό” πυγμάχος τουλάχιστον των 25 τελευταίων χρόνων, έκανε κι εκείνος το ρεκόρ του. Δικαιολόγησε και τον χαρακτηρισμό “Κορυφαίος Όλων των Εποχών”, TBE -The Best Ever- που ο… ίδιος έχει δώσει στον εαυτό του. Και, φυσικά, έβαλε στην τσέπη, συνολικά, 280.000.000 δολάρια!

This is madness! No! This is Sparta -αλλά τελείως, λέμε!

Τώρα, δεν ξέρουμε αν η εφημερίδα Sun έχει έγκυρες πληροφορίες. Αλλά ότι το έγραψε, το έγραψε! Οι δύο σούπερ σταρ των μαχητικών αθλημάτων, είναι, λέει, σε συζητήσεις για μια ρεβάνς εκείνου του αγώνα! This is madness; Μπα. This is Sparta, λέμε. Μα, τελείως! Διότι ναι μεν άλλο το 40 χρονών και άλλο το 45, αλλά από εκείνη τη βραδιά και μετά, ο ΜακΓκρέγκορ δεν έχει δώσει άλλον επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας.

Το όποιο αβαντάζ του, το ακυρώνει, θεωρητικά, η απίστευτη εμπειρία του Pretty Boy, που έχει τίτλους σε πέντε κατηγορίες βάρους. Αλλά ο ίδιος δείχνει να πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Αν αληθεύουν όσα γράφει η Sun, ο ΜακΓκρέγκορ έχει ζητήσει και αυτό το ματς να είναι επίσημο, έτσι ώστε το μυθικό αήττητο του Μέϊγουέδερ να είναι κι αυτό στο διακύβευμα. Αυτή είναι και η μόνη πληροφορία που έχουμε ως τώρα για το πιθανό ματς, όπως επίσης και ότι θα γίνει με τους πυγμάχους στα 70 κιλά. Λέτε; Με δεδομένο ότι το χρήμα θα πέσει με τα τσουβάλια, πάλι, κανείς δε μπορεί να το αποκλείσει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι