Έναν ιδιαίτερο αγώνα MMA θα δούμε σήμερα Κυριακή (28/3), καθώς η Γκάμπι Γκαρσία θα αντιμετωπίσει τον Κρεγκ Τζόουνς, σε μια… τιτανομαχία! Μια διαφορετική μάχη απ’ αυτές που έχουμε συνηθίσει, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (28/3) στο Λος Άντζελες! Η πρωταθλήτρια ζίου-ζίτσου, γνωστή κι ως «θηλυκός Χουλκ», Γκάμπι Γκαρσία αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπη με τον διάσημο αθλητή βραζιλιάνικου […]

Έναν ιδιαίτερο αγώνα MMA θα δούμε σήμερα Κυριακή (28/3), καθώς η Γκάμπι Γκαρσία θα αντιμετωπίσει τον Κρεγκ Τζόουνς, σε μια… τιτανομαχία!

Μια διαφορετική μάχη απ’ αυτές που έχουμε συνηθίσει, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (28/3) στο Λος Άντζελες! Η πρωταθλήτρια ζίου-ζίτσου, γνωστή κι ως «θηλυκός Χουλκ», Γκάμπι Γκαρσία αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπη με τον διάσημο αθλητή βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου, Κρεγκ Τζόουνς.

Η ίδια είναι 30 ετών, με ύψος 1.87 και με βάρος 107 κιλά, ενώ ο Τζόουνς είναι 37 ετών, με ύψος 1.89 και 83 κιλά.

Πιο απλά, θα δούμε μια αναμέτρηση ενός άντρα απέναντι σε μια γυναίκα! Βέβαια, κι οι δύο θεωρούνται «κορυφή» στο ζίου ζίτσου.

Η Γκαρσία έχει πάρει οκτώ παγκόσμια πρωταθλήματα κι είναι αήττητη εδώ κι έξι διοργανώσεις. Ο Τζόουνς θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι του αθλήματος, γνωστός για τις μη συμβατικές τακτικές που χρησιμοποιεί στους αγώνες που πραγματοποιεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ