Ο γνωστός σε όλους μας Έντι Χολ αποφάσισε να προετοιμαστεί πιο ευχάριστα για τον προσεχή του αγώνα, (και τι αγώνα) και αντί για βάρη στην μπάρα, έβαλε τέσσερα πιπίνια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα πυγμαχίας με το διάσημο «Βουνό», τον Ισλανδό Χάφθαρ Μπιόρνασον, ο Έντι Χολ, γνωστός με το προσωνύμιο «Κτήνος», […]

Ο γνωστός σε όλους μας Έντι Χολ αποφάσισε να προετοιμαστεί πιο ευχάριστα για τον προσεχή του αγώνα, (και τι αγώνα) και αντί για βάρη στην μπάρα, έβαλε τέσσερα πιπίνια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα πυγμαχίας με το διάσημο «Βουνό», τον Ισλανδό Χάφθαρ Μπιόρνασον, ο Έντι Χολ, γνωστός με το προσωνύμιο «Κτήνος», έκανε μια επίδειξη της απίστευτης σωματικής του ρώμης.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του στα social media, o Βρετανός κάθεται σε έναν πάγκο και κάνει άρση βαρών, μόνο που την μπάρα κρατούν τέσσερις γυναίκες, τις οποίες ανυψώνει με χαρακτηριστική ευκολία.

Προετοιμαζόμενος για τον μεγάλο αγώνα, ο Χολ έχει πάει στα 160 κιλά, δίνοντας πολλή μάχη για να φτάσει σε αυτά τα κιλά.

«Είμαι περίπου 162, ίσως και 161 κιλά» τόνισε ο Χολ, προσθέτοντας πως αισθάνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει ρίξει το βάρος στην προετοιμασία για τον αγώνα πυγμαχίας.

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ