Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να παίζει μπάσκετ κια να πατά παρκέ. Βέβαια, μας επιφύλασσε μία έκλπηξη καθώς το έριξε στην πυγμαχία. Μάλιστα, ο παλαίμαχος αθλητής συμμετείχε στο Boxing Prive. Χθες (19/12) έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως πυγμάχος κόντρα στον γνωστό επαγγελματία πυγμάχο και πρώην πρωταθλητή […]

Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να παίζει μπάσκετ κια να πατά παρκέ. Βέβαια, μας επιφύλασσε μία έκλπηξη καθώς το έριξε στην πυγμαχία.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος αθλητής συμμετείχε στο Boxing Prive. Χθες (19/12) έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως πυγμάχος κόντρα στον γνωστό επαγγελματία πυγμάχο και πρώην πρωταθλητή Ελλάδας, Σωτήρη Αναστασόπουλο!

Ο αγώνας διεξήχθη στο Μετς και πλήθος κόσμου πήγε να τον παρακολουθήσει από κοντά. Έληξε ισόπαλο έπειτα από τρεις γύρους μέσα σε πανδαιμόνιο από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είχε και τη στήριξη παλιών συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική. Στο γήπεδο βρέθηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης και Φραγκίσκος Αλβέρτης. Οι διοργανωτές θέλουν να πείσουν κι άλλον από το χώρο του μπάσκετ. Είπαν πως του χρόνου θα προσπαθήσουνα φέρουν τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα