Ένας από τους πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς έλαβε χώρα σε αγώνα μπέιζμπολ, ανάμεσα στους Phillies και τους Cardinals στις ΗΠΑ. Ένα βίντεο που σοκάρει κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο, με ένα ατύχημα που σε αφήνει άναυδο. Ο Μπράις Χαρπερ δέχτηκε στο πρόσωπο το μπαλάκι από την προσπάθεια του αντίπαλου πίτσερ, Τζένεσις Καμπρέρα. Αν δείτε το βίντεο […]

Ένας από τους πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς έλαβε χώρα σε αγώνα μπέιζμπολ, ανάμεσα στους Phillies και τους Cardinals στις ΗΠΑ.

Ένα βίντεο που σοκάρει κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο, με ένα ατύχημα που σε αφήνει άναυδο.

Ο Μπράις Χαρπερ δέχτηκε στο πρόσωπο το μπαλάκι από την προσπάθεια του αντίπαλου πίτσερ, Τζένεσις Καμπρέρα. Αν δείτε το βίντεο σε αργή κίνηση, φαίνεται ξεκάθαρα η σοκαριστική παραμόρφωση στο πρόσωπό του, την ώρα που το μπαλάκι τον βρίσκει στο ζυγωματικό.

Το μπαλάκι έχει ταχύτητα τα 156χλμ/ώρα. Ο Χάρπερ έπεσε κάτω, φυσικά μάτωσε σε όλο του το πρόσωπο. Ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, αν και ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό.

Όμως, δεν έμεινε εκεί! Ο Καμπρέρα χτύπησε εκ νέου κι άλλον αντίπαλό του, αυτήν τη φορά στα πλευρά. Ο αντίπαλος προπονητής έγινε έξαλλος, κάνοντας επίθεση στους διαιτητές για το γεγονός πως δεν αποβλήθηκε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπέιζμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ