Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε πολύ συχνά τα αγαπημένα σας Spoiler. Ότι καινούργιο βγαίνει “συλλαμβάνεται” και δίνεται στα μελισσόπουλα της αγαπημένης σειράς.

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για τρίτη και οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές. 

Γεροντοπαλίκαρο στο Διαφάνι, αλλά όχι στην πραγματική ζωή

Όλοι τον γνωρίζουμε στην αγαπημένη μας σειρά σαν τον κουρέα Προκόπη στο Διαφάνι, και έτσι όπως το πάει κινδυνεύει να μείνει γεροντοπαλίκαρο στην σειρά. Αλλά στην πραγματική του ζωή τα πράγματα είναι αλλιώς. Είναι ερωτευμένος και ετοιμάζεται για γάμο.

Η αγαπημένη του είναι η  Μαρία Πολυχρόνη, η οποία εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη στο σίριαλ.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, μίλησε στη «Real Νews» για τον ερωτά του, και αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται και να παντρευτεί: «Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπό μου.

Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους. Τη θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα» είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

αγριες μελισσες spoiler sports365.gr

«Είναι κάποιες αρετές που έχει ένας άνθρωπος, που σε κάνουν να είσαι καλύτερος. Αν έρθει ένα παιδί, είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως πατέρα. Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά!

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr