Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τα πρώτα γυρίσματα του 3ού κύκλου για τις «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν. Η αγαπημένη σειρά του ΑNT1 θα επιστρέψει σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Τα spoilers για την τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών πρωταγωνιστούν και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Εκτός των όσων έχουν γραφτεί για τους υπόλοιπους ήρωες, σημασία έχει το τι θα γίνει με τη Μυρσίνη.

Τι θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» στον τρίτο κύκλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που η Μυρσίνη φοβόταν περισσότερο στη ζωή της ήταν να μην χάσει από κοντά της τα παιδιά της. Το οποίο όπως είδαμε συνέβη στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς.

H οικογένεια των Σεβαστών σε αυτόν τον κύκλο είναι χωρισμένη σε τρία μέτωπα. Και οι  αδερφές Σταμίρη φαίνονται πως είναι αιτία του κακού στα μάτια της Μυρσίνης Σεβαστού.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τη Μυρσίνη και τον Δούκα Σεβαστό να μην μπορούν να διαχειριστούν την κατακραυγή και την απόρριψη των ίδιων τους, των παιδιών. Οι προσπάθειες να προσεγγίσουν τα δύο τους αγόρια: τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο πέφτουν στο κενό.

Εκείνοι προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους δίπλα στις αδερφές Σταμίρη με μόνο στόχο την ευτυχία του μικρού Σέργιου, που θα τον δούμε να έχει μεγαλώσει. Η Πηνελόπη θα επιστρέψει από το Παρίσι στο Διαφάνι ως εισαγγελέας, εκπληρώνοντας τον όρκο που έδωσε στον αγαπημένο της Αλέξη Γραμματικό που έφυγε άδικα.

Αποκαλύψεις για το παρελθόν της Μυρσίνης

Η αδέκαστη εισαγγελέας, κόρη του Δούκα και της Μυρσίνης, θα ανακαλύψει τις καλές σχέσεις που έχουν οι γονείς της με τη χούντα. Αλλά και όλα τα αμαρτήματα από το παρελθόν της Μυρσίνης.

«Ο βίος και πολιτεία» της Μυρσίνης, εκτός από τον κρυφό της έρωτα για τον αδερφό του άντρα της, τον Μιλτιάδη, θα αποκαλυφθεί.

Η εισαγγελέας ψάχνοντας για τους δολοφόνους του αγαπημένου της Αλέξη θα οδηγηθεί σε αποκαλύψεις για το άγνωστο πρόσωπο της μητέρας της.

Σοκαρισμένη θα διαπιστώσει πως ο Δούκας μπροστά στη Μυρσίνη ήταν ένας άγγελος και το πιόνι της. Και έτσι θα υλοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια της.

Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Η Πηνελόπη θα ανακαλύψει στοιχεία για τον αδίστακτο χαρακτήρα της Μυρσίνης. Καθώς και το μυστικό με το οποίο ο Μιλτιάδης την απειλούσε. Τα εγκλήματα και τα πάθη της Μυρσίνης Σεβαστού θα αποκαλυφθούν. Όπως και το αμαρτωλό παρελθόν της θα βρίσκονται έρμαια στα χέρια της κόρης της που διψά για εκδίκηση.