Η καθημερινή σειρά του ANT1 TV ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, συνεχίζουν με επιτυχία για τρίτη χρονιά.  Οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου. Κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Σίγουρα ο Βασίλης Μπισμπίκης με την πορεία του ως ηθοποιός γράφει την δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έγινε γνωστός ευρέως ως πρωταγωνιστής σε μια από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης. Φυσικά για τις Άγριες Μέλισσες μιλάμε.

Μπορεί ο ρόλος του να τον έκανε αντιπαθητικό σε πολύ κόσμο, αλλά όλοι χρειάζονται για να βγει σωστά μια ιστορία.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχαιρέτησε τις Άγριες Μέλισσες με έναν αποτρόπαιο θάνατο! Αλλά ο ηθοποιός γύρισε σελίδα και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε στη νέα σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι.

Δέσποινα Βανδή και Βόσκαρης;

Ο 43χρονος ηθοποιός όμως γίνεται ξανά πρόσωπο των ημερών. Yπάρχουν πολλες φήμες που εμπλέκεται το όνομα του με την Δέσποινα Βανδή που πρόσφατα ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τελικά όμως ποια είναι η αλήθεια για Βανδή και Μπισμπίκη;

Όπως κυκλοφόρησε από την Soula Glamorous, πραγματικά πηγαίνει στο σπίτι του η Βανδή. Άλλά ο άνθρωπος είναι παντρεμένος με παιδί, και πηγαίνει εκεί για ένα κολλητό του φίλο. Εκεί έχει γίνει και το μεγάλο μπέρδεμα.

Θέμα χρόνου φυσικά είναι να βρεθεί ποιος είναι ο νέος έρωτας της Βανδή, και εάν ήταν η αιτία της γνωριμίας της με τον νέο της ερωτα ο “Βόσκαρης”

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)