Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δανάη Λουκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών. Μάλιστα δημοσίευσε στιγμιότυπα όπου φοράει ολόσωμο μαγιό και παρεό για να πάει στην παραλία, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Δανάη Λουκάκη είχαν την ακόλουθη λεζάντα:

«ήλιος αλάτι θάλασσα άγκυρες τράτες απέραντο γαλάζιο ο αέρας των Μικρών Κυκλάδων να μου παίρνει τα μαλλιά κι εγώ να προσπαθώ να τα συγκρατήσω φως και καλοκαίρι το ελληνικό!»

Οι εξελίξεις στην σειρά

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα υπάρξει και τρίτη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» μάς μεταφέρει στην Ελλάδα της δικτατορίας. Κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες εισόδους.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έκανε την είσοδο του λίγο πριν κλείσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα καθίσει αρκετά στον τρίτο κύκλο, καθώς ο ρόλος του θα είναι πολύ σημαντικός.

Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με τη χούντα. Η τηλεοπτική Παγώνα σίγουρα θα αντιμετωπίσει επιπλέον θέματα με τα παιδιά, παρόλο που η ιστορία με τη Σοφούλα είχε αίσιο τέλος». Είπε στη RealNews η Δανάη Λουκάκη για τις Άγριες Μέλισσες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Loukaki (@danae_loukaki)