Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη. Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου […]

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της τηλεοπτικής Δρόσως.

Όλα καλά μέχρι εδώ και σας το είχαμε δώσει με φωτογραφίες, βίντεο, και όλα όσα έγιναν.

Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το … παραμύθι Λιάγκα – Σκορδά. Έκθετοι απέναντι στο κανάλι…

Ήταν από τα μεγάλα fake news της προηγούμενης χρονιάς. Λιάγκας – Σκορδά όχι μόνο έβγαλαν το «fake αποκλειστικό» για τον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου αλλά επέμειναν και την επόμενη μέρα στην εκπομπή τους σε μια κίνηση προς το κανάλι πως εκείνοι κάνουν «κουμάντο» στο «Πρωινό» και κανείς άλλος. (Από το δημοσίευμα του Το10.gr)

Γιατί οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν θέλουν να βγαίνουν στο “Πρωινό”;

Θα σας αποκαλύψω άγνωστο παρασκήνιο: Στο κανάλι τότε και καθώς επικράτησε πανικός αφού η Δανάη Μιχαλάκη είναι βασική πρωταγωνίστρια του σταθμού (Η «Δρόσω» στις «Άγριες Μέλισσες») οι παρουσιαστές ισχυρίστηκαν αρχικά πως ο γάμος έγινε και ήταν κρυφός πολιτικός και σε δεύτερο χρόνο πως τελικά ο γάμος ακυρώθηκε γιατί μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα το ζευγάρι δεν ήθελε να προχωρήσει στο μυστήριο.

Όμως και αυτό το επιχείρημα κατέπεσε προχθές. Το ζευγάρι και τώρα θα είχε ένα ωραιότατο πρόσχημα να ακυρώσει το γάμο με την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα. Όμως παντρεύτηκαν κανονικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φαμφάρες και όσο μπορούσαν με διακριτικότητα.
Άλλωστε ποτέ το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν επεδίωξε τη δημοσιότητα. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος λοιπόν απ’ την αρχή για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Και ερχόμαστε στο τώρα:

Όπου όλο και περισσότεροι πρωταγωνιστές από τις «Μέλισσες» έχουν εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία τους να μην βγουν την επόμενη σεζόν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τάση που είχε διαμορφωθεί ξεκάθαρα και από πέρσι όταν οι περισσότεροι επέλεξαν την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να δώσουν συνέντευξη…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ