Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Διαφάνι 1967…Οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν;

Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

Ελένη και Ζωή συμμαχούν για να καταστρέψουν τον Ακύλα!

Στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές. Θα δούμε την Ελένη και τη Ζωή να ενώσουν δυνάμεις τους προκειμένου να καταστρέψουν τον Ακύλα και να τον κλείσουν για πάντα στη φυλακή. Ένα αρχαίο ρητό λέει «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας». Aλλά στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αλλάξει σε «φοβού τη Σταμίρη», η οποία έχει βάλει σκοπό της ζωής της να αποδείξει την αθωότητα του Λάμπρου. Nα τον σώσει από το απόσπασμα και να ξεσκεπάσει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Η Ελένη σε επικίνδυνα μονοπάτια

Παρά τις προειδοποιήσεις των αδελφών της, του Ζάχου, αλλά και των δικών της ανθρώπων, εκείνη δεν πτοείται και συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια βάζοντας τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο πάντα ο Ζάχος είναι εκεί για να τη γλιτώσει από τα χειρότερα, όμως για πόσο θα μπορεί και εκείνος να την προστατεύει; Την ίδια ώρα ο Ακύλας από τη μια προχωράει το έργο του αεροδρομίου με τον Δούκα και από την άλλη συνεχίζει να υφαίνει τα σατανικά του σχέδια για τις Σταμίρη.

Αυτή τη φορά επιστρατεύει και την ίδια του τη γυναίκα. Tην υποχρεώνει να έχει από κοντά την Ελένη και να την κάνει φίλη της προκειμένου να την εμπιστευτεί. Nα της λέει τα μυστικά της. Η Ζωή δέχεται… Ομως ο Ακύλας δεν αντιλαμβάνεται πως η σύζυγός του έχει άλλα σχέδια για εκείνον!

Η συμφωνία για να τον καταστρέψουν!

Η Ελένη από το πουθενά βρέθηκε ξαφνικά με δύο ισχυρούς συμμάχους, τον Λευτέρη και τη Ζωή Μεγαρίτη. Aκολουθώντας το ρητό πως τον εχθρό πρέπει να τον πολεμάς εκ των έσω! Τόσο ο γιος του Ακύλα όσο και η γυναίκα του τον μισούν σε τέτοιο βαθμό που θα έκαναν συμφωνία ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να τον διαλύσουν! Η Ζωή πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης, η οποία εκπλήσσεται που τη βλέπει εκεί.

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Ζωή αμέσως λέει στην Ελένη το σχέδιο που έχει προκειμένου να καταστρέψουν τον Ακύλα. Eνώ η Μεγαρίτη διαβεβαιώνει τη Σταμίρη πως θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή της σε όλα. Η Ελένη βρίσκει από το πουθενά έναν ανεπάντεχο σύμμαχο. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να βοηθάει κι εκείνος με τον τρόπο του τις τρεις αδελφές. Η θέση που έχει αναλάβει στο πολιτιστικό γραφείο της περιφέρειας του επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε πολλά… αρχεία και γραφεία!

Ο Λάμπρος περνά από στρατοδικείο

Ο Γαϊτάνης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Προκόπη και τον Μπάμπη για να φύγουν από τη Λέρο, όμως το τίμημα θα είναι βαρύ! Κι αυτό γιατί θα πρέπει να του αποκαλύψουν τι έγραφε το γράμμα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη. Προκόπης και Μπάμπης, παρά τη δελεαστική πρόταση που τους κάνει ο διοικητής, εκείνοι δεν προδίδουν τον Λάμπρο.  «Θυσιάζονται» για χάρη του.

Ωστόσο, ο Ακύλας για να δείξει πως είναι καλός και πως τηρεί τις υποσχέσεις του, δίνει εντολή να αφήσουν τον Μπάμπη να επιστρέψει. Τα νέα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου, ενώ ο Κυριάκος με την Ουρανία πετάνε από τη χαρά τους. Αργότερα θα ακολουθήσει και ο Προκόπης, ενώ για τον Λάμπρο τα πράγματα είναι πιο δυσοίωνα. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σκληρές και θα περάσει από στρατοδικείο, το οποίο και θα τον καταδικάσει με θάνατο στο απόσπασμα.

EPEISODIA.GR

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr