Η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει! Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ένα συγκεκριμένο... στυλ στην επίθεση και δεν έχει ουδεμία πρόθεση να παρέμβει!

Η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει! Ο Ματίας Αλμέιδα πορεύεται με ένα συγκεκριμένο… στυλ στην επίθεση και δεν έχει ουδεμία πρόθεση να παρέμβει!

Είναι πραγματικότητα πως ο Αργεντινός τεχνικός ακόμα μαθαίνει. Πρώτη απόπειρα στην Ευρώπη και σε ένα σύλλογο με έντονη πίεση και απαιτήσεις. Η ΑΕΚ αγωνίζεται διαφορετικά από τις προηγούμενες σεζόν και όσο περίεργες φαίνονταν οι κινήσεις του Αλμέιδα στην αρχή, τώρα τείνουν να γίνουν συνήθεια!

Το ζητούμενο είναι να αποδίδουν όσα δοκιμάζει ο Αργεντινός. Ψεγάδια υπήρχαν και υπάρχουν όμως όσο περνάει ο καιρός, οι παίκτες αφομοιώνονται στις νέες συνθήκες.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έγινε στην επίθεση. Σχήμα με δύο επιθετικούς και ο ένας “βαπτισμένος” ήταν ενάντια στην ποδοσφαιρική λογική. Ο Αλμέιδα ωστόσο τα κατάφερε και αυτό το τρικ αποδίδει! Ο Σέρχιο Αραούχο έχει συμπαραστάτη τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση, με τον παίκτη από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να αρέσκεται σε αυτή τη θέση!

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν προτίθεται να αλλάξει το δίδυμο στην επίθεση, κίνηση που δείχνει επιμονή στο σχέδιο που εφάρμοσε από την πρώτη μέρα!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ