Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος της μπασκετικής ΑΕΚ στο οικονομικό κομμάτι. Με ανάρτηση τους Θίοντορ και Γκρίφιν έδειξαν ότι είναι έξαλλοι από τις οφειλές της ΑΕΚ Σε έναν γνωστό λογαριασμό στα social media, οι δύο Αμερικανοί παίκτες ανέφεραν ότι η Ένωση τους οφείλει 20 και 19 χιλιάδες αντίστοιχα, ενώ ο γκαρντ του ΠΑΟΚ έβρισε τον […]

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος της μπασκετικής ΑΕΚ στο οικονομικό κομμάτι.

Με ανάρτηση τους Θίοντορ και Γκρίφιν έδειξαν ότι είναι έξαλλοι από τις οφειλές της ΑΕΚ

Σε έναν γνωστό λογαριασμό στα social media, οι δύο Αμερικανοί παίκτες ανέφεραν ότι η Ένωση τους οφείλει 20 και 19 χιλιάδες αντίστοιχα, ενώ ο γκαρντ του ΠΑΟΚ έβρισε τον «Δικέφαλο».

«Η ΑΕΚ μου οφείλει 20 χιλιάδες», έγραψε ο Θίοντορ. «Κι εμένα ο ίδιος σύλλογος μου χρωστάει 19 χιλιάδες. Γαμ..ται η ΑΕΚ», απάντησε ο Γκρίφιν.

Στο ίδιο ποστάρισμα και με αφορμή ένα ποστάρισμα του Ταϊρίς Ράις για χρωστούμενα από την Ένωση, ο εν λόγω λογαριασμός αναφέρει:

«Όταν ένας σύλλογος χρωστάει χρήματα στους παίκτες, τελείωσε. Δεν πρόκειται να πληρωθούν, αλλά αυτές οι ομάδες σε προσέλαβαν για τις υπηρεσίες σου και ξέρουν ότι άφησες την οικογένεια και το σπίτι για να δουλέψεις στη χώρα τους. Το πιο τρελό πράγμα είναι πολλοί, πολλοί παίκτες εξακολουθούν να έχουν συλλόγους που τους χρωστάνε χρήματα ελπίζοντας ότι θα πληρωθούν, οπότε τα κρατούν για τους εαυτούς τους».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)