Ετσι, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, έχουν γίνει πάνω από 30.000 αιτήσεις για τα realities, που θα μας απασχολήσουν από τέλος Αυγούστου μέχρι και τα Χριστούγεννα του 2021. Γιατί μετά τον Ιανουάριο του 2022 αρχίζουν το «Survivor», το «MasterChef» και εκεί θα γίνει το έλα να δεις για ένα εισιτήριο στον Aγιο Δομίνικο ή στον πάγκο της κουζίνας του Star, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso.

Mόνο και μόνο από τα λεφτά που έχουν βάλει στην τσέπη τους φέτος οι συμμετέχοντες, αλλά και τη (πρόσκαιρη) δημοφιλία που έχουν αποκτήσει, καταλαβαίνει κάποιος γιατί οι νέες και οι νέοι πουλάνε τα πάντα, ακόμη και την προσωπική τους ζωή, για ένα διαβατήριο στα συγκεκριμένα πρότζεκτ.

30.000 αιτήσεις σε realities

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ οι αιτήσεις των συμμετοχών για τα ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Οπως λέγεται, ήδη oι αιτήσεις συμμετοχής για το reality μοντέλων «Greece’s Next Top Model» έχουν ξεπεράσει τις 15.000, με σκοπό τι άλλο από μια διεθνή καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού!

Στην κορυφή των προτιμήσεων αγοριών και κοριτσιών, όμως, βρίσκεται και ο «Μεγάλος Αδελφός», ο οποίος συστήθηκε σε μια νέα γενιά ήδη απομονωμένη και αποξενωμένη εξαιτίας των lockdowns! Eτσι, hello… «Big Brother» θέλουν να πουν πάνω από 10.000 άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα.

Καταραμένη ανέχεια

Σημεία των καιρών θα πει κάποιος, αλλά με την οικονομική κρίση και την πανδημία οι συμμετοχές… έχουν πιάσει ταβάνι. Για το τελικό κάστινγκ των παικτών στον «Μεγάλο Αδελφό» δεν μετρά το ύψος, τα κιλά και η γοητεία, αλλά μόνον ένας πολύ σημαντικός παράγοντας: η ψυχική αντοχή.

Και οι γαμπροί της επαρχίας δεν πάνε πίσω, μια και στο «Αγρότης μόνος ψάχνει», που επαναφέρει ο Σκάι, οι αιτήσεις συμμετοχής άγγιξαν τις 5.000, με αγρότες από όλη την περιφέρεια να αναζητούν την ιδανική σύντροφο για τη φάρμα τους.